Over ons

dakdekker groenhart dakwerken

Wie zijn wij?

Over Groenhart Dakwerken

Onze vakkundige dakdekkers van Groenhart Dakwerken staan voor u klaar, wij hechten veel waardebaan persoonlijke aandacht. Wij brengen advies op maat uit, zodat u goed geholpen wordt.

Een kleine lekkage zoals een scheur in de bitumen dakbedekking of een gebroken dakpan kan vaak al direct ter plekke verholpen worden om verdere schade te voorkomen. Onze dakdekkers hebben altijd uit voorzorg bitumen dakbedekking in de bus liggen en materiaal om dakpannen te repareren.

Groenhart Dakwerken voert gratis een dak-inspectie uit, dat is stap één. Zo weet u precies in welke staat uw dak verkeert en wat er eventueel moet gebeuren. Of het nu gaat om een plat dak met bitumen dakbedekking of om een schuin pannendak. Wij brengen u kosteloos op de hoogte van ons advies en bespreken met u de eventuele vervolgstappen. Ook hebben wij veel verschillende keuzes bitumen dakbedekking, denk daarbij aan verschillende kleuren met verschillende functies. Indien nodig pakken onze dakdekkers uw probleem aan, groot of klein. Heus niet altijd hoeft het gehele dak vervangen te worden. 

Gelukkig maar, dat bespaart een hoop kosten! Vaak bent u al geholpen met het lokaliseren van
een lekkage plus reparatie of vervanging van de bitumen dakbedekking, nokvorsten,
schoorsteenrenovatie, aanleggen van vogelwering of overig dakonderhoud. Onze dakdekkers lossen het op!

Onze kenmerken

Waarom ons?

Gratis dakinspectie

Groenhart Dakwerken vindt het belangrijk dat u eerlijk advies krijgt, dat past bij uw wensen. Daarom voeren wij altijd een dakinspectie uit voordat wij een offerte opstellen. Aan deze dakinspectie zitten dan ook geen kosten verbonden.

24/7 Bereikbaar

Bij spoedgevallen zoals een daklekkage of stormschade, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Groenhart Dakwerken is 24/7 bereikbaar. Bel ons direct om een afspraak in te plannen.

Alle typen en daken

Onze dakdekkers zijn er om te onderhouden, repareren en vernieuwen. Met hart, voor uw dak! Voor daklekkages, dakonderhoud, nokvorst reparatie, schoorsteen renovaties, dakpannen vervangen, betumen dakbedekking, vogelwering en sedumdak oftewel groene daken!

Nummers van Ons op een rijtje

0 +

Projects Completed

0 +

Werkuren

0 +

Tevreden klanten

Wat zeggen onze klanten

Klantenreviews

Ik ben erg positief over dit dakdekkersbedrijf. Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Je merkt direct dat het echte vakmannen zijn met veel kennis! Service was top!

Henk broeders

“Persoonlijke benadering. Goed advies, vriendelijk personeel, netjes gewerkt. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Het is zeker een aanrader om uw dakpannen hier te vervangen”

Sarah van Vliet