Vogelwering plaatsen

Groenhart Dakwerken streeft ernaar uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 Bij spoedgevallen raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.

Er zijn vele soorten vogels die graag hun nestje maken onder uw dakpannen. Dit is voor hen de ideale plek, uit de wind en beschut tegen alle roofdieren. Ook vinden ze het isolatiemateriaal erg handig om hun nest mee te maken. Dit kan als gevolg hebben dat er een lekkage of houtrot ontstaat. Ook kan er schimmel op uw dakbeschot gaan groeien. 

Het komt ook voor dat vogels in uw schoorsteen nestelen. Als u een openhaard heeft kan dit een schoorsteenbrand veroorzaken in het schoorsteenkanaal. Ook kan het zorgen voor geluidsoverlast. 

Natuurlijk wilt u dit soort overlast voorkomen en dat doen we door vogelwering te plaatsen. Hiervoor bent u bij Groenhart Dakwerken aan het juiste adres.

vogelwering laten plaatsen

Onze oplossing

Door het monteren van dakvoetprofielen aan de onderkant van het dakbeschot voorkomt u dat de vogels onder uw dakpannen kunnen gaan zitten. Dit is een eenvoudige en betaalbare methode die in een middagje kan worden gemonteerd. U kunt altijd contact met ons opnemen om een vrijblijvende inspectie of meer informatie aan te vragen. 

Bij overlast van vogels in uw schoorsteen plaatsen wij een beschermkap bovenop de schoorsteen. Hierdoor kan de vogel er niet meer in en zal die een andere plek voor zijn nestje moeten zoeken.

De voordelen van vogelwering

Ook beschermen de dakvoetprofielen het dakbeschot tegen spatregen waardoor het minder snel gaat rotten. Doordat er minder vogels in uw dakgoot komen zitten met nestmateriaal zal er ook minder snel een verstopping ontstaan. Dit draagt weer bij aan een vermindering van lekkages.

Vogelwering laten plaatsen?

Denkt u dat u vogels onder uw dakpannen heeft? Of hoort u vogels in uw schoorsteen? Vogelwering laten plaatsen is zo gedaan en is meestal niet duur. Aarzel niet, Groenhart Dakwerken kan meestal op korte termijn de vogelwering komen plaatsen. We zijn 7 dagen in de week bereikbaar. 

Bel ons op: 06 107 233 93

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR UW​Vogelwering plaatsen