Stormschade herstellen

Groenhart Dakwerken streeft ernaar uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 Bij spoedgevallen raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.

Door een heftige storm of windvlaag kan er veel schade aan uw dak ontstaan. Denk aan dakpannen of stukken bitumen die door de wind worden opgetild. Ook kunnen dakgoten los komen te liggen of kan er rot ontstaan als er vocht komt in plekken waar het niet hoort. Veel van dit soort schade kan voorkomen worden maar zelf het best opgebouwde dak kan niet elke storm verdragen.

Mocht u na een heftige storm of windvlaag merken dat uw dak niet meer in orde is, dan kunt u met spoed altijd terecht bij Groenhart Dakwerken. Wij zullen de schade in kaart brengen en indien mogelijk direct een noodreparatie uitvoeren. Op een later tijdstip zullen we uw dak in zijn geheel terug brengen naar oorspronkelijke staat.

dakdekker stormschade dak

Stormschade voorkomen

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan herstellen. Helaas zijn veel daken in Nederland niet Stormbestendig. Denk aan losliggende dakpannen of nokvorsten, verouderd materiaal of rot in het hout van uw dak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dakpannen die vastgehaakt zitten zodat ze zelfs bij sterke windvlagen netjes blijven liggen. Ook is het vaak verstandig om veroudert materiaal te vervangen voordat eventuele lekkages of andere schade ontstaan.

stormschade herstellen dakdekker
stormschade laten herstellen

Op tijd onderhoud verrichten

Een hoop schade kan voorkomen worden als u op tijd een dakinspectie laat uitvoeren. Groenhart dakwerken voert gratis een dakinspectie uit en overlegt samen met u wat er gedaan moet worden. Het scheelt vaak een hoop geld en tijd als het dak in orde wordt gemaakt voordat er verdere schaden op kan treden.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR UW​Stormschade herstellen