Schoorsteen renovatie

Als er problemen zijn met uw dak of schoorsteen, zoals schade of een lek, kunt u deze laten repareren. Een dakrenovatie voorkomt lekkages en zorgt ervoor dat problemen tijdig worden ontdekt en opgelost. U kunt ons inschakelen voor verschillende vormen van schoorsteenonderhoud.

1789+ klanten gingen u voor

Altijd binnen 24 uur contact

Gratis advies

Bent u op zoek naar een deskundige dakdekker die uw schoorsteen kan renoveren? Vul het formulier hieronder in voor gratis advies.

Of bel direct naar onze klantenservice: +316 107 233 93

- 10 jaar garantie -

Wij geven 10 jaar garantie op al onze renovatiewerkzaamheden.

Professioneel uw schoorsteen renoveren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor schoorsteen renovatie? Zoek niet verder! Bij Groenhart Dakwerken hebben we de kennis, ervaring en expertise om uw schoorsteen weer in topconditie te brengen.

Waarom is het belangrijk om mijn schoorsteen te renoveren?

Het renoveren van een schoorsteen is essentieel om de veiligheid en efficiëntie van uw haard of verwarmingssysteem te waarborgen. Het helpt bij het voorkomen van mogelijke schade aan de schoorsteen, zoals scheuren of lekkages, en vermindert het risico op brandgevaar.

Deskundige gratis dakinspectie: Een grondige analyse van uw dak

Onze eerste stap is een gratis dakinspectie. Onze ervaren vakmensen bekijken niet alleen uw schoorsteen, maar nemen uw hele dak onder de loep. Zo kunnen we een volledig beeld krijgen van de staat van uw schoorsteen en andere dakgerelateerde zaken.

Hoogwaardige materialen en efficiënte werkwijze

Bij Groenhart Dakwerken streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en hanteren een efficiënte werkwijze om ervoor te zorgen dat uw schoorsteenrenovatie tot in de puntjes wordt verzorgd. Ons doel is om uw schoorsteen weer als nieuw te laten stralen.

Uw schoorsteen laten renoveren door Groenhart Dakwerken

Als professioneel bedrijf hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en uitstekende service. We werken netjes, houden ons aan afspraken en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een schoorsteen renovatie van topkwaliteit. Groenhart Dakwerken staat voor u klaar, met expertise, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Bel: 06 107 233 93

Veelgestelde vragen over schoorsteen renovatie

 • Hoe vaak moet ik mijn schoorsteen laten renoveren?
  De frequentie van schoorsteenrenovatie kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type brandstof dat wordt gebruikt, de leeftijd van de schoorsteen en eventuele eerdere problemen. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw schoorsteen ten minste eens in de paar jaar te laten inspecteren en indien nodig te renoveren.
 • Wat zijn veelvoorkomende problemen bij een schoorsteen die renovatie vereisen?
  Veelvoorkomende problemen die kunnen leiden tot schoorsteenrenovatie zijn onder andere scheuren in het metselwerk, afbrokkelende voegen, vochtproblemen, roetophoping en verstopte of beschadigde rookkanalen. Deze problemen kunnen de werking van uw schoorsteen belemmeren en moeten tijdig worden aangepakt.
 • Welke renovatietechnieken worden gebruikt bij schoorsteenrenovatie?
  Bij schoorsteenrenovatie worden verschillende technieken toegepast, zoals het herstellen van beschadigd metselwerk, het vervangen van voegen, het waterdicht maken van de schoorsteen, het verwijderen van roetophoping en het installeren van een nieuw rookkanaal indien nodig. De specifieke technieken zijn afhankelijk van de aard en ernst van de problemen.
 • Moet ik mijn schoorsteen laten renoveren als ik geen zichtbare problemen heb?
  Ja, het is raadzaam om uw schoorsteen regelmatig te laten inspecteren, zelfs als er geen zichtbare problemen zijn. Veel schoorsteenproblemen beginnen klein en kunnen zich geleidelijk ontwikkelen tot ernstige schade. Door preventief onderhoud en renovatie kunnen potentiële problemen tijdig worden opgespoord en verholpen.
 • Kan ik zelf mijn schoorsteen renoveren?
  Het wordt sterk aanbevolen om een professionele schoorsteenrenovatieservice in te schakelen. Schoorsteenrenovatie vereist gespecialiseerde kennis, ervaring en de juiste gereedschappen. Een professional kan de staat van uw schoorsteen nauwkeurig beoordelen, de juiste renovatietechnieken toepassen en ervoor zorgen dat de renovatie veilig en effectief wordt uitgevoerd.

Wat zeggen onze klanten

Klantenreviews

”Ik ben erg positief over dit dakdekkersbedrijf. Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Je merkt direct dat het echte vakmannen zijn met veel kennis! Service was top!”

Henk broeders

“Persoonlijke benadering. Goed advies, vriendelijk personeel, netjes gewerkt. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Het is zeker een aanrader om uw dakpannen hier te vervangen”

Sarah van Vliet

”Na een direct afspraak gemaakt te hebben op de website werd deze meteen ingepland een week later. Fijn dat de jongen binnen een week mijn daklekkage repareerde.”

Iris Buuren

Nummers van Ons op een rijtje

0 +

Projecten Afgerond

0 +

Werkuren Gemaakt

0 +

Tevreden klanten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze diensten

Alles wat met uw dak te maken heeft kunnen wij verzorgen. Een aantal voorbeelden: Daklekkage verhelpen, dakpannen vernieuwen, dakisolatie, dak reparatie, dak vervangen, stormschades, vogelweringen, bitumen dakbedekking, sedum dak aanleggen, nokvorsten vervangen en schoorsteen renovatie. Vraag nu direct een offerte aan en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Onze kenmerken

Waarom ons?

Gratis dakinspectie

Groenhart Dakwerken vindt het belangrijk dat u eerlijk advies krijgt, dat past bij uw wensen. Daarom voeren wij altijd een dakinspectie uit voordat wij een offerte opstellen. Aan deze dakinspectie zitten dan ook geen kosten verbonden.

24/7 Bereikbaar

Bij spoedgevallen zoals een daklekkage of stormschade, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Groenhart Dakwerken is 24/7 bereikbaar. Bel ons direct om een afspraak in te plannen.

Alle typen en daken

Onze dakdekkers zijn er om te onderhouden, repareren en vernieuwen. Met hart, voor uw dak! Voor daklekkages, dakonderhoud, nokvorst reparatie, schoorsteen renovaties, dakpannen vervangen, betumen dakbedekking, vogelwering en sedumdak oftewel groene daken!

Met hart voor uw dak

AANLEG, ONDERHOUD & REPARATIE

Heeft u last van een lekkage of schade aan uw dak? Of bent u benieuwd in welke staat uw dak verkeert? Groenhart Dakwerken helpt u hierbij en biedt een passende oplossing.

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Vanzelfsprekend wilt u thuis droog en veilig zitten. Toch vergeten veel mensen dit geregeld te laten controleren. Of u een schuin of plat dak heeft, vakkundig dak onderhoud is van groot belang zodat u ook schade binnenshuis voorkomt.