Daklekkage

Groenhart Dakwerken streeft ernaar uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 Bij spoedgevallen raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.

Daklekkage

Niemand zit te wachten op een daklekkage. Elke keer met emmers aan de haal moeten en vochtplekken op uw muren of plafond krijgen wil niemand. Gelukkig is Groenhart dakwerken gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages. Of het nou gaat om schuinen daken met dakpannen, of om platte daken met een bitumendakbedekking, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over de kennis en vaardigheden.
daklekkage verhelpen

Daklekkage repareren? Schakel een vakspecialist in

Een daklekkage kan ontstaan door stormschade of materiaal veroudering. Hiervoor is altijd een passende oplossing te vinden. Eerst voeren onze dakdekkers een grondige inspectie uit om de daklekkage te lokaliseren. We kijken binnen in huis waar de lekkage zich bevindt. Daarna wordt het dak grondig gecontroleerd zodat we in één keer het hele probleem kunnen aanpakken. Aan de hand van deze (gratis) dakinspectie brengen wij advies op maat uit. Na met U in overleg te zijn gegaan, bepalen we wat de beste oplossing is. Zo komt u nooit met onverwachte kosten of andere nare verassingen te staan. Meestal kan een daklekkage binnen een paar uur verholpen zijn. Groenhart Dakwerken werkt door heel nederland op platte, hellende en schuinen daken. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven van dienst. We geloven in een transparante en vakkundige aanpak op maat. Zo kunnen wij elk probleem oplossen en kunt u met een gerust gevoel wonen.
daklekkage voorbeeld
daklekkage repareren

Spoedreparatie daklekkage

Mocht er veel haast zijn bij een daklekkage, dan snappen wij dat u dat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Dat is ook verstanding wat een langdurige lekkage kan meer schade met zich meebrengen. We zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar! Dus mocht u tijdens een storm of heftige regenbui opeens een flinke lekkage vinden, twijfel niet.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR UW​Daklekkage