Daklekkage

Groenhart Dakwerken streeft ernaar uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 Bij spoedgevallen raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.

Niemand zit te wachten op een daklekkage. Buiten de schade die een daklekkage kan opleveren, wordt niemand blij van sjouwen met volle emmers water en vochtplekken op de muren of het plafond. Gelukkig is Groenhart dakwerken gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages. Of het nu gaat om schuine daken met dakpannen, of om platte daken met een bitumen dakbedekking. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw dakproblemen. Onze specialisten beschikken over de kennis en vaardigheden die uw dak nodig heeft.

daklekkage verhelpen

Daklekkage repareren? Schakel een vakspecialist in

Een daklekkage kan ontstaan door stormschade of veroudering van materiaal. Hiervoor is altijd een passende oplossing te vinden. Eerst voeren onze dakdekkers een grondige inspectie uit om de daklekkage te lokaliseren. We kijken binnen in huis waar de lekkage zich bevindt. Daarna wordt het dak grondig gecontroleerd zodat we in één keer het hele probleem kunnen aanpakken. 

Aan de hand van deze (gratis) dakinspectie brengen wij advies op maat uit. Na met u in overleg te zijn gegaan, bepalen we wat de beste oplossing is. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten of andere nare verrassingen te staan. Meestal kan een daklekkage binnen een paar uur verholpen zijn. Groenhart Dakwerken werkt door heel Nederland op platte, hellende en schuine daken. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven van dienst. We geloven in een transparante en vakkundige aanpak op maat. Zo kunnen wij elk probleem oplossen en kunt u met een gerust gevoel wonen.

Spoedreparatie daklekkage

Mocht er veel haast zijn bij een daklekkage, dan snappen wij dat u dat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Dat is ook verstandig, want een langdurige lekkage kan meer schade met zich meebrengen. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar! Dus mocht u tijdens een storm of heftige regenbui opeens een flinke lekkage vinden, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Tekenen van een daklekkage

Last van de volgende problemen in huis? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een daklekkage. Schakel in dat geval direct onze hulp in, zodat wij u met spoed weer van een droog dak kunnen voorzien. 

daklekkage voorbeeld
daklekkage repareren

1. Vochtplekken op de muur of uw plafond

Bij een lekkage ontstaat de schade in eerste instantie achter de muren. Het kan daarom lange tijd duren voordat u daar iets van terugziet. Ziet u wel al vochtplekken op uw wand of plafond? Dan is er mogelijk schade aan uw waterleiding of afvoerbuis. 

2. Uw huis verwarmt niet meer goed

Niet het eerste waar u aan denkt bij een lekkage aan uw dak, maar ook een gevolg van waterschade. Doordat isolatiemateriaal zoals glaswol het vocht kan opnemen, zorgt dat ervoor dat het zijn isolerende werking verliest. 

3. Schimmelplekken

Ook schimmelplekken zijn een duidelijk teken van een lekkage aan uw dak. Waar de schimmelplek zit, geeft niet per se de plek van het lek weer. Water stroomt namelijk door het fundament van uw huis heen naar beneden toe, waardoor het vocht zich kan ophopen in uw muren of uw vloer. 

Voorkomen van een lekkage aan uw dak

Om een toekomstig lek te voorkomen, is het beste advies om minstens eens per jaar een dakinspectie te laten uitvoeren. Bij Groenhart Dakwerken doen wij dat helemaal gratis. Op de lange termijn bespaart u dat een hoop schade en onverwachte kosten. Door uw dak goed te laten verzorgen en onderhouden kunnen lekkages en andere dakproblemen tijdig voorkomen worden. 

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR UW​Daklekkage