Dak reparatie

Groenhart Dakwerken streeft ernaar uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 Bij spoedgevallen raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.

Uw dak heeft veel te verduren

uw dak heeft veel te verduren. Het is dan ook normaal dat er eens in de zoveel jaren iets kappot gaat. Denk aan dakpannen, bitumen, schoorstenen, dakgoten en nokvorsten. Al deze onderdelen kunnen dagelijks te maken krijgen met:

  • Harde wind
  • Vorst
  • Zonlicht (uv straling)
  • Regen en hagelbuien
  • Rot
  • Scheuren in materialen

Verwacht u een probleem met uw dak door vocht of een zichtbare lekkage in huis? Voorkom verdere schaden en bel direct om een afspraak in te plannen

Bel: +316 107 233 93

dak reparatie dakdekker

Onze werkwijze

Nadat u ons gebeld heeft en de afspraak is ingeplanned, zullen onze deskundige dakdekkers bij u langskomen. Wij voeren een gratis dakinspectie uit waarbij de schade in kaart wordt gebracht, hier maken wij indien mogelijk ook foto’s van zodat u de schade zelf kan zien. Aan de hand hiervan wordt er voor u een passende offerte opgesteld.

Na het inplannen van de afspraak komen de vakmannen zo spoedig mogelijk de werkzaamheden uitvoeren. Hiervoor mag u thuis zijn, maar dat is niet altijd nodig als wij alles van buitenaf kunnen repareren.

dak repareren
dak reparatie dakdekker

Hellende daken herstellen

Bij hellende daken beginnen de problemen meestal met de dakpannen. Deze kunnen gescheurd zijn of scheef komen te liggen. Hierdoor kan er water komen op plaatsen waar dat niet de bedoeling is. Dit kan leiden tot rottend houtwerk of lekkages binnen in huis. Het is daarom nooit verkeerd om af en toe een dakinspectie te laten uitvoeren. Ook kunt u zelf van buitenaf vaak al zien of uw dakpannen nog goed liggen. Wij van Groenhart dakwerken komen ook graag langs om een gratis dakinspectie uit te voeren.

Platte daken herstellen

Op platte daken blijft vaak water staan. Dit is geen probleem mits uw bitumen in goede staat verkeert. Veroudert of slecht gelegd bitumen kan voor lekkages zorgen. Vaak is een lekkage al van binnenuit te zien, u ziet dan vochtplekken op het plafond of in de muren. Het kan ook zo zijn dat uw dak geïsoleerd is, hierdoor blijft waterschade langer verborgen en zult u het pas zien als er een grote lekkage is. het is daarom nooit een slecht idee om op tijd een dakinspectie te laten uitvoeren.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR UW​Dak reparatie