Onze diensten

daklekkage verhelpen

Daklekkage

Een daklekkage kent diverse oorzaken, zoals schade aan het dak, maar ook veroudert materiaal kan een lek aan uw dak veroorzaken.

dakpannen vernieuwen

Dakpannen vernieuwen

Dakpannen hebben te maken met alle invloeden van buitenaf. Als buitenste beschermlaag van het dak, heeft de dakpan veel te voorduren.

gratis dakinspectie

Dakisolatie

Wilt u uw huis verduurzamen, of gewoon de energierekening omlaag krijgen? Dakisolatie is dan een goede oplossing.

dak repareren

Dak reparatie

Uw dak wordt beïnvloed door diverse weersomstandigheden. Daarmee kunnen verschillende problemen gepaard gaan.

bitumen dakbedekking leggen

Dak vervangen

Is uw dak niet meer in goede staat? Ondervindt u geregeld problemen aan uw dak, zoals lekkages of losliggende dakpannen?

dakdekker stormschade dak

Stormschade herstellen

Niets is zo vervelend als schade aan uw dak door een heftige storm. Het weer verandert en in Nederland worden de stormen heviger.

vogelwering laten plaatsen

Vogelwering plaatsen

Vogels zoeken een droge en warme plek om te nestelen. Uw dak is precies zo’n plek. Hierdoor raakt uw dakbeschot beschadigd.

bitumen dak laten leggen

Bitumen dakbedekking

Bitumen wordt gebruikt voor platte en licht-hellende daken. Heeft u een dakkapel? Hoogstwaarschijnlijk is hier bitumen voor gebruikt.

sedumdak aanleggen

Sedum dak aanleggen

Door uw dak te vergroenen, dit noemen wij een sedum dak, bent u goed voor het mileu en bespaart u op uw energierekening!

nokvorsten repareren

Nokvorsten vervangen

De nok is de bovenste pan op uw schuine dak en ligt horizontaal. Deze verbinding tussen de twee dakzijden wordt de nokvorst genoemd.

nokvorsten repareren

Schoorsteen renovatie

De nok is de bovenste pan op uw schuine dak en ligt horizontaal. Deze verbinding tussen de twee dakzijden wordt de nokvorst genoemd.